Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Tradities van the Andes (Peruaanse gastronomie)

17 apr 2015, 18:30

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Traditions des Andes

Peruaanse gastronomieMenu: 

  • Voorgerecht : Quinoa Salade. Quinoa is een eenjarige kruidachtige plant soorten van de familie Chenopodiaceae. Het wordt beschouwd als een pseudo - graan , omdat het niet behoort tot het gras familie , maar dat van de bieten en spinazie.
  • Hoofdschotel: Pimiento relleno, Pastel de papa. Gemaakt op een aardappel basis. Beschouwd als een goede begeleiding voor de Peruaanse keuken , en ook een grotere acceptatie . Het is in principe bereid Arequipa. Ze zijn dun aardappel lagen loopgraven, die werden toegevoegd aan een melk collectie en eieren. Ze draagt veel kaas en anijszaad. N
  • agerecht: Suspiro Limeño

Suspiro Limeña,Vertaalt zucht van Lima is een klassiek dessert in het volledige scala van zoetheid.

859 keer gelezen