Tweedehandsbeurs Gezinsbond

08 okt 2016, 10:00 - 13:00

Locatie: Gc Felix Sohie

Organisator: Gezinsbond

Op zaterdag 8 oktober 2016 organiseert de Gezinsbond opnieuw een tweedehandsbeurs voor kinderkleding, speelgoed en babyspullen.  De beurs gaat zoals vorige edities door in het GC Felix Sohie, van 10 tot 13u. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Leden van de Gezinsbond Hoeilaart krijgen voorrang om zich in te schrijven en mogen gratis staan. Let wel: slechts 1 inschrijving per gezin. Inschrijven kan vanaf nu door te mailen naar gezinsbondhoeilaart@hotmail.com, met vermelding van naam, adres en lidnummer.  Vanaf 15 september 2016 kunnen ook andere leden van de Gezinsbond en niet-leden inschrijven. Andere leden betalen 5 euro voor een standplaats, niet-leden 10 euro.

Hoe gaat het in z’n werk?

Ook nu hanteren ze het “rommelmarkt-principe”: je krijgt een tafel toegewezen en zorgt verder zelf voor de inrichting van je standje. Hou er rekening mee dat de beschikbare ruimte beperkt is! Naast je tafel heb je plaats voor één kledingrekje, voor je tafel kan je dingen op de grond zetten. 

Wat je voor je spullen vraagt kies je zelf, de opbrengst is helemaal voor jou. 

Nog een paar praktische zaken op een rijtje:

  • Schrijf je als de bliksem in door te mailen naar gezinsbondhoeilaart@hotmail.com (of gewoon te replyen op deze mail).
  • Kom op zaterdag 8 oktober om 9 uur naar het Felix Sohiecentrum met al je materiaal. Daar krijg je een tafeltje toegewezen. Vroeger komen om “de beste plaats” te bemachtigen is dus niet nodig! 
  • Vanaf 10 uur start de verkoop voor iedereen, tot 13 uur.
  • Je voorziet de dag zelf best wat wisselgeld, een kassa, en draagtasjes.

Maak je mee reclame via facebook bij al je vrienden?

Like de pagina voor meer info: www.facebook.com/gezinsbondhoeilaart

2160 keer gelezen