Unieke tentoonstelling Koninklijke Kunstkring! (2 weekends)

12 mrt 2022, 14:00 tot 20 mrt 2022, 18:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Kunstkring Hoeilaart

In 2020 mocht Kunstkring Hoeilaart 50 kaarsjes uitblazen. En meteen mocht ze zichzelf ook tot ‘Koninklijke Kunstkring’ kronen. Voldoende reden dus om er een memorabel moment van te maken. Er traden dat jaar ook enkele nieuwe leden aan, die vol ongeduld en boordevol enthousiasme stonden te popelen om hun frisse kijk op kunst te tonen.

Maar corona (het Latijnse woord voor kroon trouwens) draaide onze samenleving op slot en vergalde het feestje. 2 jaar heeft het geduurd, 2 lange jaren van ongedurig afwachten. Maar ze zaten niet stil, de kunstenaars. Bezige bijtjes zijn het!

En nu eindelijk, code geel, de verlossende covid-boodschap! We mogen opnieuw leven! En tentoonstellen mag ook!  Op 12 en 13, en op 19 en 20 maart, telkens van 14 tot 18u staat er dan ook wat te gebeuren in zaal Molenberg van het GC F. Sohie.

Alles wordt in gereedheid gebracht, het wordt een unieke tentoonstelling! Niet alleen een explosie van nieuwe verrassende werken van gevestigde waarden en van gloednieuwe leden, maar ook werken van leden van de kunstkring door de jaren heen. Ja, zelfs van de pioniers! 

Dit wordt nooit gezien, enig in de streek!

Iedereen welkom! Gratis toegang.

742 keer gelezen