Vanavond! Volksvergadering musical 'Felix Sohie'

17 mei 2018, 20:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Felix Sohie, de musical

Waarschijnlijk heeft u er al wat over gelezen maar het laatste weekend van november 2019 (volgend jaar dus) zal Hoeilaart de première meemaken van de musical ‘Felix Sohie’, naar een idee van Jan Van Assche.  In 2019 zal het 90 jaar geleden zijn dat de grondlegger van de druiventeelt onder glas, die onze streek zoveel zoveel welvaart heeft geschonken, overleed .

Het wordt een massaspektakel en dat betekent dat een bijzonder grote groep mensen moet samengebracht worden die dit evenement, door een sterke samenwerking, een bijzondere uitstraling zullen geven. We hebben het dan niet alleen over acteurs en actrices, zangers en zangeressen, jong en oud, want decor, kledij, catering, promotie, management … zijn stuk voor stuk grote uitdagingen waar heel wat energie en tijd zal moeten in geïnvesteerd worden. De beste krachten uit de streek verzamelen is de ambitie en  daarom wordt een grote volksvergadering samengeroepen waarop het hele project in detail zal voorgesteld worden.

Samenwerken aan een dergelijk project is een droom, een onvergetelijke ervaring die je nooit meer vergeet. Wie in 1986 meedeed met ‘800 jaar Hoeilaart’ weet waarover we het hebben. De musical ‘Felix Sohie’ wordt sowieso een van de grootste evenementen ooit in Hoeilaart georganiseerd.

De volksvergadering gaat door op donderdag 17 mei om 20 u in de schouwburg van het GC Felix Sohie. Iedereen is welkom, personen en verenigingen. Samen maken we van ‘Felix Sohie’ de musical een uniek spektakel de Druivenstreek waardig! We beginnen er in ieder geval op tijd mee.

1150 keer gelezen