Wijkfeest "Het Blockveldt' - 11 juni

11 jun 2017, 20:30

Locatie: Zoniënbosstraat

Organisator: Wijkcomité

Gezien het succes van de eerste editie van vorige jaar, hebben een aantal mensen van de wijk Het Blocxveldt, het initiatief genomen om ook dit jaar een wijkfeest te organiseren. Deze Hoeilaartse wijk “Het Blockxveldt” bevindt zich, aan de rand van het Zoniënwoud, ter hoogte van de Blokvelstraat en omvat de inwoners van de Zoniënbosstraat, de Karrenbergstraat, de Sparrebosstraat, de Druivenlaan,de  J. Delcordestraat, de Vredestraat en delen van de Groenendaalse- ende  Brusselsesteenweg.

We starten op zondag 11 juni a.s. om 11u met de opening en een aperitiefconcert. Vanaf 12u30 kan je deelnemen aan een barbecue (20 € per persoon, inschrijven vóór 5 juni via e-mail mp.bockstal@gmail.com of telefonisch 0476 56 62 59).

Vanaf 14u is IEDEREEN WELKOM voor een gratis optreden van de live band en folkgroep DEMI GEUZE, met ondertussen ook nog een optreden van de dansgroep SOULSTEP DANCE CREW. Ook voor een heerlijk stukje Hoeilaartse kaastaart kan je die dag bij ons in de wijk terecht. Voor de kinderen is er animatie voorzien en een springkasteel. Voor de recreanten voorzien we om 14u een begeleide en georganiseerde recreatieve fietstocht in het Zoniënwoud.

Kortom, voor elk wat wils, en dit op Vaderdag.

Plaats van afspraak : Zoniënbosstraat ter hoogte van huisnummer 26.

Deze wijkfeest geniet de steun van het gemeentebestuur van Hoeilaart. Reageer en deel alvast onze facebook pagina Het Blocxveldt.

Tot zondag 11 juni !

Wijkcomité “Het Blocxveldt”

2010 keer gelezen