1000 kilometer voor Kom op tegen Kanker

zaterdag 14 jan 2012

Tijdens het Hemelvaartweekend, van 17 tot 20 mei 2012, vindt de derde editie plaats van de 1000 km van Kom op tegen Kanker.
Deze fietsvierdaagse doet alle provincies van Vlaanderen aan. Er wordt gereden in drie pelotons met fietssnelheden van gemiddeld 24, 27 en 30 km per uur. Enige fietservaring is dus noodzakelijk. Flanders Classics staat in voor de zeer professionele begeleiding: bevoorrading, begeleiding door volgwagens en motoren, medische assistentie, fietsherstellingen, massage achteraf, …
 
Deelnemen kan individueel of in teamverband. Elk team heeft op elk moment slechts één renner in het zadel. Binnen het team kunnen de renners om de 125 km afwisselen. Hoeilaart kan een team afvaardigen van 4 tot 8 renners.
 
Het inschrijvingsgeld bedraagt 5000 euro per individu of per team. Het is de bedoeling dat de deelnemers dit bedrag inzamelen met de hulp van vrienden, collega’s, familie, dorpsgenoten, …
 
De opbrengst van de 1000 km gaat naar levensbelangrijk kankeronderzoek.
 
Spreekt deze unieke fietservaring je aan en wil je je inzetten voor de strijd tegen kanker? Surf naar www.1000km.be of stuur een mailtje naar hilde.neven@tegenkanker.be.
 
Info: www.1000km.be