Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Abonnement 1, 2, 3 biedt korting op 22 culturele activiteiten (programma)

dinsdag 04 feb 2014

Dinsdag 4 februari - De voorbije week kreeg elke Hoeilander de nieuwe folder "1, 2, 3 ... Hoeilaart" in de bus. Dit initiatief van de cultuurverenigingen, in samenwerking met de cultuurdienst, presenteert niet minder dan 25 activiteiten, voor de volgende zes maanden, met een fikse korting als je tickets koopt voor minimum drie ...
 
Het formaat van de folder is gewijzigd naar een overzichtelijk A5 formaat en voor het eerst vind je ook de programmatie van de cultuurdienst terug.
 
Voordrachten, toneel, poëzie en zang, jazz, klassieke en populaire concerten en stand-up comedie, je vindt het allemaal in de nieuwe folder die je hieronder kan downloaden.
 
Wat de Hoeilaartse cultuurverenigingen presenteren is meer dan de moeite waard. Overtuig jezelf en neem tijd om kennis te maken met een boeiend en sprankelend cultuurseizoen!

BijlageGrootte
PDF icon 123Hoeilaart_2014_1.pdf801.84 KB