Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Bewoner verjaagt daders in de Steenbergstraat

donderdag 19 jan 2012

Op woensdag 18 januari omstreeks 18.12 uur parkeerde een bewoner uit de Steenbergstraat in Hoeilaart zijn wagen voor zijn woning. Plots werd hij aangesproken door twee personen met een bivakmuts op die hem in het Frans toeriepen ‘police-police’. De man kreeg argwaan en liep tot bij de buren, roepend om hulp.
 
Hierop zijn de twee onbekenden naar hun wagen gelopen en met gierende banden weggereden in een onbekende richting. Mogelijk gaat het om een Renault Scenic die met draaiende motor in de straat geparkeerd stond.
 
Personen die meer inlichtingen kunnen geven over de daders of het vluchtende voertuig kunnen telefonisch contact opnemen met de politie van de Druivenstreek op het nummer 02/769.69.30.