Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Brand naast de vroegere Toyota-garage (enkele foto's)

vrijdag 16 mei 2014

Vrijdag 16 mei - Rond 22u20 brak op de grens tussen Hoeilaart en Overijse, op het terrein van de vroegere Toyotagarage aan de Frans Verbeeckstraat, brand uit in een bedrijfscontainer. De vlammen sloegen hoog uit en bedreigden het nabijgelegen industriegebouw en enkele vaten naast de garage. De brandweer was snel ter plaatse en kon de container snel blussen. Wat er in de container vuur vatte, is niet bekend. Of er giftige dampen vrijkwamen ook niet. De klanten van het daar rechtover gelegen Griekse restaurant "Aetos' waren de bevoorrechte getuigen van een korte maar hevige brand, die dankzij het snelle optreden van de brandweer, in schade beperkt bleef.