Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Clemenscup (5de editie) wordt zaterdag beslecht!

vrijdag 13 jun 2014

Maandag 16 juni - Nu zaterdag 21 juni start het jaarlijkse zomerfeest van Sint-Clemens met alweer de 5de editie van de Clemens Cup!!!
De Clemens Cup is een gezellige voetbalcompetitie voor leerlingen, oud-leerlingen, ouders en sympathisanten. Iedereen is welkom!
Wie neemt de Cup mee naar de klas na een sportieve en gezellige namiddag?

 
MINI-CUP: 3de kleuterklas, 1ste en 2de leerjaar
MEDIUM-CUP: 3de en 4de leerjaar
CLEMENS CUP: 5de en 6de leerjaar samen met de ouders!
  
We zoeken minstens 5 leerlingen, oud-leerlingen, papa`s of mama`s om een team te vormen - kom met zijn allen - iedereen is welkom! Neem jij de uitdaging aan? Schrijf je dan zo snel mogelijk in via deze link en ga voor de Cup en een gezellige namiddag! Inschrijven is geheel gratis, maar indien je inschrijft rekenen je ploeggenoten op jouw deelname!
 
Voor vragen in informatie stuur een e-mail naar clemenscup@gmail.com
Kom allen op 21 juni 2014, vanaf 13:00 in het Jan Van Ruusbroeckpark, Hoeilaart
 
De Clemens Cup is een organisatie van de ouderraad van Sint-Clemens in samenwerking met het schoolbestuur.