Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Die van '49 vierden het weer eens! (enkele foto's)

dinsdag 10 jun 2014

Maandag 10 juni - Vorige zaterdag was een speciale dag voor een veertigtal Hoeilanders. Ze waren allen geboren in 1949 en daarom vierden ze, samen met hun partners, hun officiële intrede in hun 'pensioenleven'. De serre en de cafetaria van het Felix Sohiecentrum waren kleurig versierd en mooi gedekte tafels stonden klaar om de jarigen te verwelkomen.
 

Een keurig buffet werd geserveerd en daarna was er plaats voor een dansje op goeie muziek van de jaren ’70. De beentjes van velen waren nog soepel genoeg om door te gaan tot de kleine uurtjes. Voor een groot deel onder hen was het opnieuw een zeer aangenaam weerzien want ze wonen niet allemaal nog in Hoeilaart.
 
Het was ook leuk om nog eens naar oude foto’s te kijken. Het was voor de vierde maal dat een groepje ‘49ers' het initiatief nam om een feest te organiseren voor de jaargenoten en samen hun 50, 55, 60 en nu 65 jaar te vieren . Iedereen die er zaterdag bij was, ziet er al naar uit om het binnen 5 jaar nog eens over te doen. Wat er dan zal georganiseerd worden, is nog een verrassing.

 
Hoeilander.be wenst alle 49ers een dikke proficiat!
 
Foto's: Michel Picone