Diefstal in het danscafé "The Movies" en in voertuigen

maandag 29 nov 2010

Zondag 28 november om 02.16 uur werd de politie van de Druivenstreek gevraagd in het café The Movies Groenendaalsesteenweg te Hoeilaart. Een bezoeker vermoedde een diefstal van zijn nieuwe jas en sjaal door bepaalde personen. Hij viel deze lastig en werd door de portier aan de deur gezet. Het slachtoffer begon licht agressief te worden gezien door de schermutseling zijn kledij werd beschadigd. De patrouille kon de gemoederen bedaren en deed de vaststellingen. Achteraf bleek alles weer rustig.
 
Diefstal uit voertuig te Hoeilaart

Maandag 29 november om 03.37 uur werd er ingebroken in een wagen in de Vredestraat te Hoeilaart. De bewoner werd gewekt door lawaai buiten. Hij zag een man weglopen richting JB.Charlierlaan. Deze droeg een donkere sweater met kap en was ongeveer 1.75 m groot. Bij nader toezicht werd in zijn wagen Skoda de zijruit langs de passagierzijde verbrijzeld.
 
Er werd gepoogd de gps te stelen. In de wagen lag nog een schroevendraaier en een stuk isolatiedeken dat over het beschadigde portier hing en een fluo vestje. Op dit vestje werden bloedsporen aangetroffen. Deze zaken werden voor sporenonderzoek meegenomen.