Dieven duidelijk niet op herfstvakantie!

woensdag 30 okt 2013

Diefstallen in Hoeilaart
Dinsdag 29 oktober kreeg de politie van de Druivenstreek 4 oproepen binnen voor diefstallen in woningen in Hoeilaart. Het ging onder andere voor één diefstal in een woning langsheen de Waversesteenweg. Eén inbraak in een pand in de Zuidlaan. Veder deden er zich nog twee diefstallen voor in de wijk ‘t Roth, één in de Overwinningsstraat en één in de Baron Jacques de Dixmudestraat.

Dief gezien te Hoeilaart
 
Dinsdag 29 oktober om 13.07 uur werd er ingebroken in een pand in de Welkomstraat in Hoeilaart. De dader drong de woning binnen waardoor het alarm geactiveerd werd. De wijkagent kwam ter plaatse en bij een rondgang zag hij een onbekende de benen nemen. Deze vluchtte in de richting van het station van Groenendaal en liep vervolgens het bos in. Er werd een achtervolging in gezet in het bos. Verschillende ploegen van de Druivenstreek zetten de omgeving af tussen de Ring O en de Groenendaalsesteenweg.
Er werd zelfs luchtsteun ingezet met een helikopter van de Federale politie. De zoekactie leverde echter geen resultaat op. Het betrof een jonge man van vreemde origine. Vermoedelijk sloeg deze nog eerder op de dag toe in Hoeilaart.