Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Druiven weer in het buitenland

donderdag 23 sep 2010

In het kader van het Belgisch Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie, organiseren een handvol Belgen in het Instituut voor Energie in Petten tussen 1 juli en 31 december verschillende culi-culturele activiteiten voor de collega's uit wel 30 landen. Bij de opening op verrasten we ze met een echt frietkot (met belgische sausen), wafels en Neuhaus pralines...

Op dinsdag 21 September stond (toevallig of niet) Brabant in de kijker: tijdens de lunchpauze was er een wielercriterium tussen de gebouwen (want komt Eddy Merckx niet uit Vlaams-Brabant?).  Dit sportieve evenement werd culinair ondersteund met een echte Tricolore : druiven van Mia Michiels uit Hoeilaart, boerenboterhammen met plattekaas van de Kaasmakerij Walschot uit Beersel en met zelfgemaakte américain met de zilveruitjes en cornichons van Devos Lemmens! Geuze, Kriek en Framboise bier van Boon in Lennik vergemakkelijkten het doorslikken! Onze (Italiaanse) directeur kiest hier een lekker trosje Hoeilaartse druiven uit.

Zo zie je maar dat een echte Hoeilander ook in het buitenland een ware ambassadeur blijft voor haar dorp!<