Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Duboislaan opnieuw afgesloten tot 13 april.

vrijdag 30 mrt 2012

De Duboislaan in Hoeilaart werd in 2010 al gedeeltelijk vernieuwd. Inmiddels wordt het overige deel van de straat vernieuwd. Het gedeelte tussen het bosmuseum Jan van Ruusbroec en het kasteel van Groenendaal krijgt een nieuwe asfaltlaag. Daarnaast zullen ook een aantal veiligheidskappingen gebeuren van potentieel gevaarlijke bomen en verschillende herstellingswerken.
 
Daarom zal de Duboislaan in Groenendaal volledig afgesloten zijn vanaf vrijdagavond 30 maart tot en met 13 april 2012. Dit betekent ook dat de toegang tot het Kasteel van Groenendaal en de parking van de Ganzepootvijver afgesloten is. Voor wie naar Ukkel of Sint-Genesius-Rode moet, zal er een bewegwijzerde omleiding via Bosvoorde aangebracht worden.