Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Eén jaar Sociaal Huis

maandag 11 okt 2010

Ruim één jaar geleden, meer precies op 9 mei 2009, opende het Sociaal Huis in de kasteelhoeve aan het gemeentehuis haar deuren. (klik 'lees verder') Het Sociaal Huis is het centrale aanspreekpunt binnen de gemeente Hoeilaart voor alles wat met sociale dienstverlening te maken heeft. Hebt u een vraag, bent u op zoek naar informatie of naar hulp, neem dan contact op met het Sociaal Huis.

Meestal kunnen de medewerkers van het Sociaal Huis u onmiddellijk helpen, zo niet brengen zij u in contact met de bevoegde dienst of organisatie.

Gedurende het afgelopen jaar, kregen ze niet minder dan 1255 vragen waarop zij dan een antwoord proberen op te vinden. Dit komt overeen met een gemiddelde van 18 bezoekers per dag . Daarnaast zijn er ook nog de telefonische aanvragen en de aanvragen per e-mail.

Aan de
balie van het Sociaal Huis worden ook heelwat aanvragen voor toelagen, premies, inschrijvingen,… afgehandeld. Je kan er ook terecht voor vragen over de diensten van het OCMW van Hoeilaart, zoals de sociale dienst, de thuisdiensten alsook het woonzorgcentrum Hof ten Doenberghe,....

Het Sociaal Huis van Hoeilaart is zeer centraal gelegen en daardoor ook vlot bereikbaar.

Hoeilander.be wenst alle medewerkers van het Sociaal Huis alvast proficiat met het behaalde resultaat. Echt een meerwaarde voor Hoeilaart en haar inwoners.

 

 

Sociaal Huis

Jan van
Ruusbroecpark (ingang binnenkoer kasteelhoeve)

1560
Hoeilaart

Tel:  02 658 28 68

Fax:  02 658 28 67

E-mail : sociaalhuis@hoeilaart.be

 

Openingsuren
: elke werkdag van 08u15 tot 12u en donderdagavond, enkel na afspraak, van 16u
tot 19u30