Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Een weekendje inbraken en verkeerscontrole

maandag 28 feb 2011

Verkeersactie
In de ochtend van vrijdag 25/02/2011 werd door de Politiezone Druivenstreek toezicht gehouden op het naleven van het verkeersbord "uitgezonderd plaatselijk verkeer" in de Weemstraat te Hoeilaart.
Tijdens deze controle werden 129 voertuigen gecontroleerd waarvan er slechts 1 bestuurder de Weemstraat als sluipweg gebruikte om de ochtendspits te omzeilen.Door de regelmatige controles is het sluipverkeer dus duidelijk afgenomen. 
Tevens werd speciale aandacht besteed aan het goed werken van de verlichting op de voertuigen. Er werden 2 waarschuwingen opgemaakt voor dimlichten en kentekenplaatverlichting. 
Aansluitend werd controle gedaan op de draagplicht van de autogordel langsheen de Brusselsesteenweg te Overijse en werd iedereen die staande werd gehouden onderworpen aan een ademtest.
12 personen waren geen drager van de gordel maar niemand bleek teveel alcohol te hebben gedronken.
1 bestuurder werd onderworpen aan een speekseltest die positief bleek voor verdovende middelen. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken. 
 
Brand op stapelplaats te Overijse
Zaterdag 26 februari om 09.40 ontstond er brand op een privéterrein van een firma langsheen de Brusselsesteenweg te Overijse. Het terrein dient als opslagplaats voor auto's.Mogelijk ontstond kortsluiting in een van de geparkeerde wagens waardoor deze vuur vatte. Omdat de wagens dicht bij elkaar stonden kon het vuur makkelijk overslaan en raakten zes wagens beschadigd. 
 
Inbraak in de Hockeyclub te Hoeilaart
Zondag 27 februari tussen 01.00 en 08.30 uur werd er ingebroken in de kantine van de Hockeyclub Oranje in de Joseph Kumpsstraat te Hoeilaart.De dader gooide een baksteen door de ruit van de toegangsdeur en doorzocht de gelagzaal.