Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Eerste stapjes naar de 'gele trui' (fotoalbum)

zondag 22 mei 2011

Het was al fietsen wat de klok sloeg dit weekend. Ook de kleuters kregen zondagnamiddag in de sporthal de kans om in een veilige omgeving dat eerste ongelooflijke gevoel van vrijheid aan den lijve te ondervinden.
 
De sportdienst organiseerde "Kijk ik Fiets". Voor 5 Euro kregen de kinderen van de 2de en 3de kleuterklas, begeleid door ouders of grootouders, een professionele initiatie in een veilige omgeving. Gedurende twee uur, vonden zij stapje na stapje, de weg op twee wielen.
 
Als beloning kregen de 25 deelnemertjes een mooi diploma, een boekje met nuttige tips, en vooral  een compleet nieuwe ervaring: fietsen! 
Wie weet schuilt in een van hen een nieuwe Contador of Eddy Merckx. Afspraak over een 20 jaar?