Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Eerste zaalshow Winston Wutu succesvol (fotoalbum)

woensdag 18 mei 2011

Vrijdagavond bracht de Hoeilaartse country/folkrock band Winston Wutu zijn eerste zaalshow in het cultureel centrum De Kam te Wezembeek -Oppem. Een schot in de roos. Dat vonden een honderdtal meegereisde fans ook.
 
Hun muziek is echt geschreven voor zo’n show, en het verhaal van de eenzame cowboy sprak echt aan. 
 
The story of Winston Wutu

In een saloon vertelt de waard, gespeeld door Peter Decoodt, het verhaal van Winston Wutu, een eenzame cowboy, die huis een haard heeft moeten verlaten en op zoek naar een nieuwe thuis.

De korte stukken monoloog worden afgewisseld door het prachtige repertoire van Winston Wutu, de Hoeilaartse country/folkrock Band met Koen van Raemdonck aan de drums, Wouter “BM” Hindrikx aan de (contra)bas en Mathias Buyle, gitarist en zanger en voor de gelegenheid Gilles op trompet.
Klik hier voor ne link naar een van hun liekes.