• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERC Hoeilaart verliest laatste wedstrijd (video)

zondag 01 mei 2011
play video

ERC Hoeilaart - Erps-Kwerps     1 - 2

De laatste wedstrijd van het seizoen was voor ERCH zonder veel belang. Erps-Kwerps kon theoretisch nog een testmatch afdwingen voor de 2de plaats, maar dan moesten zij winnen en Kampelaar verliezen. Kampelaar won op Machelen en dus spelen zij de eindronde.

Voor het startsignaal werden enkele afscheidnemende spelers in de bloemetjes gezet. De wedstrijd werd vooral beïnvloed door de kwetsuur van doelman Anthony Milo van ERCH. Deze werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Hierdoor werd de wedstrijd zeker een kwartier stil gelegd.

We hopen dat het niet te erg is en wensen hem een spoedig herstel.

Er was geen reservedoelman en dus moest een veldspeler 60 minuten onder de lat en die deed dat zeer behoorlijk. De stand was toen nog 0-0. Vlak daarna kwam Erps-Kwerps op voorsprong.

Na de rust kwam ERCH gelijk dank zij een owngoal van Erps-Kwerps. Even later liet de gelegenheidsdoelman zich toch nog verrassen door een schot waardoor de einduitslag vastgelegd werd.

Voor deze laatste wedstrijd had Hoeilander.be een videocamera mee voor een beknopt verslag.