• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH: fel bevochten gelijkspel

zondag 06 okt 2013

ERCH - Melsbroek  1  -  1 Melsbroek is de best voetballende ploeg die we dit seizoen al gezien hebben. ERCH had het dan ook niet gemakkelijk. In de eerste helft was ERCH wel de gelijke, maar Melsbroek creeërde de beste kansen. Melsbroek kreeg vier open kansen, maar doelman Penasse hield ERCH recht. Na 10 minuten in de 2de helft kreeg ERCH een helemaal terechte strafschop. Anderlecht is echter niet ver weg, en ook hier miste Van Brusselen deze kans. Hij herstelde zeer vlug zijn fout met een (betwist) doelpunt. Een speler van ERCH die gekwetst buiten het veld stond, mocht van de scheidsrechter tijdens het spel op het terrein komen, recupereerde zo onmiddellijk een bal, gaf hem aan Van Brusselen die beheerst binnen schoot, 1 - 0. Van dan was het echter al Melsbroek dat de klok sloeg. ERCH trok zich terug voor doel en iedereen voelde aan dat de gelijkmaker bijna onvermijdelijk was. Dat gebeurde dan ook 10 min voor afsluiten: 1 - 1. Melsbroek nam wat gas terug en ERCH kwam nog enkele malen met de neus aan het venster kijken, maar de stand veranderde niet meer. Gezien de wedstrijd, mag ERCH met dit gelijkspel zeker niet ontevreden zijn.