Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Gemeentebestuur nu al in winterslaap (persbericht N-VA)

maandag 29 sep 2014

Maandag 29 september, de laatste maandag van de maand: gemeenteraad! Of neen, toch niet. Het gemeentebestuur (Open VLD/Pro Hoeilaart) vindt het blijkbaar niet nodig om deze maand een gemeenteraad samen te roepen. Vorige week kregen alle raadsleden volgende droge en verrassende mededeling in de bus: ‘Bij gebrek aan agendapunten werd er beslist de zitting van de gemeenteraad , gepland op maandag 29 september ek, te annuleren’. N-VA Hoeilaart is hier erg verbaasd over!
 
Hoe kan een gemeentebestuur net na de zomervakantie, in het begin van een politiek jaar geen agendapunten hebben? Zijn er de komende weken en maanden dan geen openbare werken gepland? Geen vorderingen in het dossier rond de restauratie van het station van Groenendaal? Geen nieuws over de heraanleg van het Gemeenteplein? Geen financieel nieuws? Geen plannen rond de middenstand? Is het beloofde toerismebeleidsplan dan nog steeds niet klaar? Alles koek en ei rond de GEN-werken? Nieuwtjes rond het scholenoverleg? Geen mededelingen van de verschillende gemeentelijke commissies? Iedereen tevreden over de opvolging van het dossier van de hangjongeren rond de speelveldjes? Geen aanduidingen voor vergaderingen van intercommunales?
 
Geen meldingen over de bezoeken van het recyclagepark? Alles top op jeugd, sport en cultuur? Geen plannen rond mobiliteit? Wat met het dossier van de nieuwe kinderkribbe? Wat is de stand van zaken in het dossier van het gemeentelijke personeel? Plannen met de sportaccommodatie? Verbroederingscomité? Nieuw huishoudelijk reglement Felix Sohiecentrum misschien? Verkeersveiligheid in de wijk Pittoresk? Een scheet in een fles?
Niets? Helemaal niets?!
 
Hallo Open VLD, hallo Pro Hoeilaart, wakker worden! Werk aan de winkel! Hoeilaart verdient jullie aandacht, de Hoeilanders verdienen een beleid!
 
N-VA gemeenteraadsleden Michel Joly en Els Menu