Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Germain Borreman gehuldigd

donderdag 03 mrt 2011

Enkele weken terug besliste Germain Borreman om, gezien zijn 86 jaar, te stoppen met zijn vrijwilligerswerk in het Rusthuis. Hij was er o.a. jarenlang de "ceremoniemeester" van de verjaardagsfeesten.
 
De mensen met wie hij al deze jaren samenwerkte, o.a. de leiding van het Rusthuis en "De Serrist", hielden er aan om hem uitvoerig te bedanken voor zijn engagement.
 
Germain was ook jarenlang actief als voorzitter van Eendracht Hoeilaart en zat ook gedurende jaren voor de Cd&v in de Gemeenteraad en het OCMW. In zijn actief beroepsleven was hij hij een gemotiveerd onderwijzer en later schooldirecteur.
 
De redactie van Hoeilander.be wil op zijn beurt Germain ook uitvoerig bedanken voor zijn jarenlange inzet voor Hoeilaart.