Gestolen auto teruggevonden op gemeentpelein

maandag 23 apr 2012

Terugvinden gestolen voertuig in Hoeilaart
Vrijdag 20 april om 6.21 uur werd de politie van de Druivenstreek opgeroepen voor een voertuig dat geparkeerd stond op het Gemeenteplein te Hoeilaart en een hinder betekende voor de plaatsing van de markt. Bij controle bleek dit voertuig Cirtoën Saxo gestolen te zijn in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 april op de parking van de Mexican Grill te Overijse. Het voertuig werd getakeld en in verzekerde bewaring gebracht.
 
Diefstallen in Hoeilaart

Vrijdag 20 april tussen 14.30 uur en 20.30 uur werd er ingebroken in een appartement langsheen de Albert Biesmanslaan in Hoeilaart. De toegangsdeur werd geforceerd en alle vertrekken doorzocht.

 
Vrijdag 20 april tussen 19.15 uur en 22.30 uur werd er ingebroken in een woning in de Groenendaalsesteenweg in Hoeilaart. Onbekenden braken een zijraam van de woning open en gingen het pand binnen. Toen ze de benedenverdieping doorzochten ging echter het alarm af waardoor de daders de vlucht namen.
 
Tussen donderdag 19 april 08.00 uur en zondag 22 april 18.00 uur pleegden onbekenden een diefstal in een woning in de Noordlaan in Hoeilaart. Ze klommen op een plat dak achteraan de woning. Op de eerste verdieping braken ze een raam open en gingen binnen.