Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Davidsfondsquiz spannend tot laatste moment

zondag 24 okt 2010

Je moest al gemotiveerd zijn om in dit hondeweer buiten te komen, laat staan mee te spelen met de Davidsfondsquiz "De Tafel van Vier" die overal in Vlaanderen tegelijkertijd gespeeld werd door 802 ploegen in 60 gemeenten. (klik 'lees verder')
 
De Hoeilaartse editie ging door in Jeugdcentrum Koldam en 13 ploegen hadden zich ingeschreven voor een quiz waarvan de vragen niet voor iedereen even gemakkelijk bleken.
 
Na 10 ronden van 10 vragen was het pleit beslecht. Tot de laatste vraag bleef het spannend met slechts 1 punt verschil tussen de eerste en de tweede. Maar in de laatste rechte lijn scoorde de winnende ploeg: HARK (zie foto) 10/10 en nam zo definitief afstand van de tweede (de winnaar van drie jaar geleden): de Reserven.
 
Een beknopt fotoalbum vindt u hier!
 
Hark behaalde 95/110 (86,4%), de Reserven 93/110 (84,54%) en Kwistetpertang 70/110( 63,63%).
 
De volledige uitslag per vraag kan u hieronder downloaden.