Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"Hark" wint Hoeilaart Quizt tweede jaar op rij! (test zelf hoe goed je bent)

zondag 23 okt 2011

Zondag 23 oktober - Wie gisteren niet op het etentje was van de Vrije Basisschool Sint-Clemens, geen mosselen smulde bij ERCH, niet bij het verjaardagsfeest van de 60-jarigen was of bij gebrek aan sporttalent niet op de kampioenenviering verwacht werd, kon gezellig terecht op "Hoeilaart Quizt", de jaarlijkse kennistest van het Davidsfonds.
 
8 reeksen van 10 zeer gevarieerde vragen en een Rode Draad waren het menu waar vijftien ploegen van vier spelers hun tanden in zetten.Net als vorig jaar behaalde de ploeg "Hark" (zie foto) het hoogst aantal punten gevolgd door "5voor12" en "de reserven".
 
Ze waren blijkbaar niet altijd gemakkelijk maar zoals altijd werden ook de moeilijkste vragen door sommige ploegen goed beantwoord.
 
Het werd een gezellige en afgewerkte quiz die vlot verliep en de deelnemers een aangename avond bezorgde. 
 
Om je te laten proeven van Hoeilaart Quizt hebben wij de muziekvraag van reeks 8 online geplaatst.
 
We laten je vijftien fragmenten van bekende liedjes horen die steeds een link hebben met een Amerikaanse stad. Die kan zitten in de titel, de zanger of groep, een indicatie in het filmpje of in de afkomst van het genre (bvb.: Barry White is een produkt van TSOP, "the Sound of Philadelphia", dus het antwoord is dus Philadelphia. Opgepast, de Eifeltoren die je in een bepaald fragment ziet, telt niet mee.  
Eens je de vijftien steden hebt, mag je ze invullen op de bijgevoegde blinde landkaart. 
Veel succes!
 
Klik hier voor de videovraag. 
 
Klik hieronder voor de volledige uitslag en bekijk de ploegen in de juiste volgorde van score.