Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Heksen maken het bont (fotoalbum)

zondag 27 feb 2011

Toneelgroep Reintje Jeugd bracht dit weekend het toneelstuk "HEKSEN" van Roald Dahl in een regie van Jan Vanderstraeten. De typische magische sfeer van Dahl was echt voelbaar. Het knappe minimalistische decor, met enkel het gebruik van zwart, wit en mooi rood, gecombineerd met knap uitgekozen muziekfragmenten creëerde een zonderlinge omgeving waarin het verhaal schitterend tot zijn recht kwam.
 
Maar vooral het enthousiasme en de knappe prestaties van de kinderen, die elk hun plaats in deze wereld vol heksen en toverij verdienden, gaven recht op een stevig applaus.
 
Een extrapluim ook voor de maquillage- en kledingsploeg die voor dit stuk werkelijk alles uit de kast haalden. Het resultaat kan je ontdekken in het fotoalbum dat je hier kan aanklikken
 
Altijd weer leuk om zien, is het feit dat 21 jongeren de motivatie vinden om tijd te steken in een van de leukste hobby's: theater. Het talent voor de toekomst is duidelijk verzekerd! 
 Het smaakt in ieder geval naar meer. Proficiat!