Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Heraanleg gemeenteplein (persbericht)

donderdag 31 mrt 2011

Persbericht ingezonden door NV-A
 
Op de gemeenteraad van maandag 28 maart jl. heeft N-VA Hoeilaart bij monde van raadslid Danny De Rudder een punt laten toevoegen betreffende de heraanleg van het Gemeenteplein zie bijlage ). We zijn met de plaatselijk N-VA al geruime tijd bezig met een studie hieromtrent.
 
Het gemeentebestuur heeft hiervoor een studiebureau onder de arm genomen, en deze moet de definitieve plannen klaar hebben tegen eind oktober 2011.

Tot onze aangename verbazing is het gemeentebestuur bereid om onze studie en plannen te bekijken en te toetsen aan die van het studiebureau.

N-VA Hoeilaart zal zijn plannen openbaar maken tijdens een infoavond voor gans de Hoeilaartse bevolking op dinsdagavond 26 april ek.