Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Herbeleef 2011 in 142 fotoalbums!

dinsdag 27 dec 2011

Woensdag 28 december - "Beleef je dorp vanop de eerste rij!". Onder dat motto publiceerde Hoeilander.be het voorbije jaar zo'n 142 fotoalbums die een stemmig beeld schetsen van het socio-culturele leven in ons dorp.
 
Ontdek zelf wat er zich de voorbije twaalf maanden allemaal afspeelde in dit prachtige stukje Vlaanderen aan de IJse. 
Klik op een van de onderstaande gebeurtenissen en geniet. Wens je een bepaalde foto te downloaden, haal dan het woordje "show" weg uit het Internetadres en kies via de rechter muisknop in welke resolutie je de foto wenst te bewaren.
 
Beleef 2011 opnieuw van op de eerste rij: een kleurrijk jaaroverzicht in 6224 gepubliceerde foto's. Met dan aan onze fotografen!
 
Januari

 Februari 

 Maart 

 April 

 Mei 

 Juni 

 Juli 

 Augustus 

 September 

 Oktober 

 November 

 December