Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Hoeilander naar Congo voor Damiaanbouwkampen!

dinsdag 25 feb 2014

Beste Hoeilander, waarschijnlijk heb je wel al eens gehoord van de  Damiaanactie. Deze organisatie zet zich in om wereldwijd lepra en tuberculose te bestrijden. Dit zijn vreselijke ziektes die de armste bevolking treffen en geen onderscheid maakt tussen kinderen of volwassenen.
Om Damiaanactie te steunen vertrek ik deze zomer met Damiaanbouwkampen en een groep vrijwilligers naar Kinshasa om er in de wijk Kalamu te gaan helpen bouwen aan een gezondheidscentrum. Maar om dit gezondheidscentrum te kunnen bouwen hebben wij geld nodig, veel geld. Dit geld zal gebruikt worden voor de aankoop van de bouwmaterialen, onze reis en verblijfkosten worden door ons zelf betaald.
 
Er zullen komende maanden dan ook verschillende acties plaatsvinden in en rond Hoeilaart om dit geld in te zamelen. Ik kan u dan ook verzekeren dat dit geld voor 100% naar de mensen zal gaan die het nodig hebben en hoop dat jullie ons hierbij willen steunen.
 
Voor meer info kunt u altijd terecht op onderstaande linken of mij contacteren:
 
Email: kayaert_martijn@hotmail.com
Site damiaanactie: http://www.damiaanactie.be/
Mijn sponsorsite (ik ben de middelste op de groepsfoto): http://tinyurl.com/k99snf4
Alvast hartelijk bedankt,
 
Martijn Kayaert