Hoeilander.be viert vandaag zijn tweede verjaardag !!!

vrijdag 31 aug 2012

Zaterdag 1 september -  De tijd vliegt. Vandaag is het precies twee jaar geleden dat Hoeilander.be van start ging. De redactie houdt eraan iedereen te bedanken die regelmatig onze website bezoekt om de hartslag van Hoeilaart te voelen. Het motiveert ons om met nog meer energie en inzet, Hoeilander.be, elke dag beter te maken. Het is en blijft echter wel een vrijwilligersinitiatief, ter ondersteuning van de Hoeilaarse gemeenschap. Heeft u suggesties, aarzel dan niet om ons te e-mailen op redactie@hoeilander.be. Alvast een dikke bedank voor de vele verjaardagswensen en vakantiegroeten.
 
Inmiddels werden in die twee jaar meer dan 2000 berichten (agenda inbegrepen), 780 000 maal gelezen ,door niet minder dan 282 439 bezoekers, via 54 084 computers en smartphones, vanuit 94 landen. Een gemiddeld bezoek duurde 2:34 minuten.
 
Over de twee jaar, vakantiemaanden inbegrepen, is het gemiddeld aantal bezoekers per dag 386 voor 1068 pagina's. Elke maand wordt een groei genoteerd van ongeveer 10%.  De recordmaand was mei 2012 met 17 448 bezoeken. Vandaag bereikt Hoeilander.be vaak meer dan 600 lezers per dag. De top 5 van de landen van waaruit onze website geraadpleegd wordt, is na België: Frankrijk, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het is duidelijk dat Hoeilanders met vakantie, onze website raadplegen om contact te houden.
 
Bijna 13 000 foto's en 143 videofragmenten werden de voorbije 24 maanden gepubliceerd met ontelbaar veel positieve reacties over de kwaliteit.
 
Het meest gelezen blijft het O'Cool bericht over het Franstalige ticket, met 5054 lezers.
 
Daarnaast verleende Hoeilander.be logistieke steun aan diverse verenigingen, met geluidsinstallaties tijdens de lichtstoet, fuiven, fototentoonstellingen en andere activiteiten.
 
Nu de vakantie voorbij is, kijken we er naar uit om u ook het volgende jaar zo goed mogelijk van dienst te zijn.