Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"Hoeilanders zingen Kerstmis" was topper! (fotoalbum)

zaterdag 25 dec 2010

Ondanks het bijzonder slechte weer, donderdagavond, trotsreerden honderden Hoeilanders de overdaad aan sneeuw om het mooie en plezante kerstconcert "Hoeilanders zingen Kerstmis" bij te wonen.
 
Deze organisatie van het Davidsfonds, het Ruusbroeckoor en vtbKultuur was in ieder geval een schot in de roos en de vele lofbetuigingen nadien, tijdens de schuimwijnreceptie met kerstgebak, illustreerden duidelijk dat het publiek meer dan tevreden was met de prestaties van de meer dan zeventig zangers en muzikanten van het kinderkoor Vitamine Z, het tienerkoor Sopraline en het Ruusbroeckoor.
 
De avond was perfect georganiseerd met een mooi versierde kerk, een knap podium, prima licht en geluid, een kleurig programmaboekje en een zeer gevarieerd en kwaliteitsvol programma met zangprestaties om van te snoepen. Ontroerend oprecht.
 
Kortom, wie het concert niet bijwoonde, heeft duidelijk wat gemist.
 
Zeker voor herhaling vatbaar!
 
Klik hier voor het fotoalbum van deel 1.
Klik hier voor het fotoalbum van deel 2.  
 
Fotografie: Karel Van Assche
 
Over enkele dagen biedt Hoeilander.be u ook videofragmenten.