Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Inschrijvingen Plechtige Communie gestart

maandag 13 sep 2010

Op de startavond vorige maandag voor ouders hebben zich reeds 35 kinderen ingeschreven voor de Plechtige Communie die volgend jaar doorgaat op zondag 22 mei 2011. Zoals gebruikelijk komen dan de volgende weken nog tientallen kinderen bij ...
 
De catechesewerking is in Hoeilaart, zoals op de meeste plaatsen in Vlaanderen, in handen van leken. Het zijn de ouders van communicanten die zich de volgende maanden  vrijwillig zullen inzetten om de jongeren op weg te helpen naar hun grote feest.
 
Inschrijven voor de Plechtige Communie kan bij Odette Delvaux op het e-mailadres: odette_delvaux@yahoo.com. Telefonisch neemt u contact op met op Monique Vandenput op 02 657 34 35 of Odette Delvaux 0498 12 93 55.