Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Jean-Pierre Maeyens houdt het na zes maanden voor bekeken

vrijdag 05 jul 2013

Vrijdag 5 juli - Voorzitter van de gemeenteraad en oud-schepen Jean-Pierre Maeyens (ProHoeilaart) wordt, in tegenstelling tot wat eerder afgesproken werd, op de volgende gemeenteraad van eind augustus vervangen door Klaas Geers.  Normaal zou Jean-Pierre pas op 1 januari 2015 afscheid nemen maar na de algemene vergadering van ProHOeilaart eind juni blijkt daar verandering te zijn in gekomen.
Jean-Pierre Maeyens was twaalf jaar schepen en in 2006 de grote pleitbezorger van de coalitie met OpenVld.
 
Hier het communiqué:
 Op een bijkomende algemene vergadering werd op expliciete vraag van Jean-Pierre Mayens beslist dat Klaas Geers vanaf de volgende zitting lid van de gemeenteraad wordt. Hij zal er Maeyens vervangen.
De beslissing is een logisch vervolg van de verkiezingsuitslag. Na de coalitieonderhandelingen startten Sylvie Gahy en JP Maeyens als gemeenteraadslid om hun ervaring te benutten bij de opstart van de nieuwe beleidsploeg.
 
Hun vervanging door Klaas Geers en Julie Vanstallen is van bij aanvang vooropgesteld. Door niet meteen beide vervangingen door te voeren krijgt Sylvie Gahy nog een tijdje de kans om nieuwkomer Klaas Geers te begeleiden. Jean-Pierre Maeyens blijft onvoorwaardelijk actief voor PRO HOeilaart, echter niet meer in het openbaar gemeentemandaat.