Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Jezus, Maria, Jozef trok onverwacht veel volk! (fotoalbum)

vrijdag 28 dec 2012

Vrijdag 28 december - In alle kerstdrukte van afgelopen weekend bracht toneelgroep Klem het stuk: Jezus, Maria, Jozef. Het was hun eerste productie in de theaterzaal van het GC Felix Sohie en ondanks de concurrentie van de vele kerstmarkten en - concerten trotseerde meer volk dan verwacht het slechte weer om dit plezant en grappig stuk kersttheater bij te wonen. Vrijdag was de zaal zo goed als volledig gevuld en ook de zaterdagvoorstelling trok een 150 man.
 
En het publiek werd beloond, het kreeg een prima stukje toneel voorgeschoteld in een regie van Philip Maes. Onze toneelverenigingen zitten duidelijk in de lift want de voorbije drie stukken waren van een bijzonder hoog niveau. Proficiat!
 
Foto's: KarelVA