Kerstconcert vol sfeer en kwaliteit

dinsdag 13 dec 2011

Het kerstconcert in de Sint-Clemenskerk heeft een jarenlange traditie. Na het "Hoeilanders zingen Kerstmis" van vorig jaar treden ook dit jaar dorpsgenoten op: he Ruusbroeckoor en de tieners van Sopraline, maar daarnaast is er ook een schitterend pianist, Wannes Vanderhoeven, die komt improviseren op piano, en de hoofdschotel: de Day by Day Gospel Singers. 
 
Het wordt een swingend concert met veel bekende melodieën en knappe stemmen. Kortom een niet te missen gebeuren waarvoor u kaarten kan kopen bij Mimi's Optiek op het Gemeenteplein en de cultuurdienst in de kasteelhoeve. Prijs in voorverkoop €10.
 
Kerstmis in Hoeilaart gaat door op vrijdag 23 december om 20 uur in de Sint-Clemenskerk. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Mimi’s Optiek, de cultuurdienst en de bestuursleden van het Davidsfonds en het Ruusbroeckoor.
 
Dit concert kreeg de steun van Verzekeringen Elsbeth en Wim Laureys, Autocenter De Rudder, dakwerken Luc De Kock en Containerservice en Mazout Soret. De kerstdrink na het concert wordt aangeboden door AD Delhaize en bakkerij Linda Vandervaeren.
 
The Day By Day Gospel SIngers
 
The Day by Day Gospel Singers is een swing end twaalfkoppig blank gospelkoor met zangers uit België 
en Nederland.
Zij delen de passie voor pure black gospel en sluiten nauw aan bij de originele uitvoering van ieder nummer. Ze treden op in stijlvol zwart of in de traditionele gospel choir robes die het authentieke gospelgevoel, pas helemaal compleet maken.

De doelstelling met ieder optreden is 'Bring back memories' door iedere gospel, hit en classic met passie en overtuiging te brengen.

Gospel en Kerstmis zijn de ideale combinatie voor een warm, stemmig, enig en kwaliteitsvol  concert dat u niet mag missen.
 
Kerstsmis in Hoeilaart is een organisatie van Davidsfonds Hoeilaart en het Ruusbroeckoor met de medewerking van de cultuurdienst en de logistieke steun van Hoeilander.be