Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kerstdrink Scouts ondanks hondenweer best gezellig (enkele foto's)

zaterdag 17 dec 2011

Zaterdag 17 december - Slechter weer verzinnen voor een kerstmarkt is haast onmogelijk. De combinatie van koude, regen en sneeuw hield de deelnemende verenigingen aan de jaarlijkse kerstdrink van de scouts er niet van af om opnieuw een gezellig evenement neer te zetten, dit jaar gecombineerd met de kerstmarkt en de schaatspiste. 
 
Eten en drinken in overvloed en veel ambiance. Er kwamen toch nog heel wat Hoeilanders opdagen, ondanks de hondse weersomstandigheden. De kerstdrink blijft een topper.
 
Ook vandaag en morgen is de kerstsmarkt open vanaf 10 uur en kan je schaatsen op een kunststofpiste. Lees ook dit artikel voor meer info!