Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kerstmarkt trok veel volk

zaterdag 18 dec 2010

De kersmarkt van scoutsgroep "De Korrelaar" trok ook dit jaar weer veel volk. Al kwam dit gezellig dorps onderonsje laat op gang, het volk en de ambiance was er des te meer.
 
Cava, soep, smoutebollen en ander geestelijk vocht vloeiden rijk en de stevige warmte van het kampvuur was bijzonder welkom bij vriestemperaturen en vooral een vochtig en klam weertje.
 
Vermeldenswaardig is toch wel de inzet van scouts en gemeentepersoneel om zaterdagvoormiddag de markt volledig op te ruimen. Tot 13 uur was de logistieke ploeg van de gemeente aan het werk. Weekend of geen weekend! Dat het technisch gemeentepersoneel de voorbije weken ook constant ingezet wordt voor het strooien van de wegen, en dat het met de sneeuw nog niet voorbij is, betekent zeker niet dat het verenigingsleven op minder steun kan rekenen. Een dikke proficiat!
 
Voor een bescheiden fotoalbum, klik hier.