Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kerstmis in de druivenserre (fotoalbum)

zondag 11 dec 2011

Zondag 11 december - Zelden zo een gezellig kerstfeest gezien als gisterenavond op Bakenbos. Om het jaar perfect af te sluiten organiseerde het wijkcomité deze samenkomst in een echte druivenserre op het goed van de familie Loits.
 
De avond startte om 17 uur met het ontsteken van de kerstlichtjes, gevolgd door een stevige wandeling in en om de wijk.Rond 19 uur kwam het gezelschap, een dikke vijftig Bakenbossers met vrienden en familie samen om te genieten van overheerlijke verse soepen, worst, Oosterse specialiteiten ... , alles wat het hart maar lust.
 
Klap op de vuurpijl was de overhandiging van een dikke cheque van €750 aan het Kinderdorp, de opbrengst van de jaarlijkse Pinksterfeesten op Bakenbos. Freddy Vanden Wouwer, sinds eeuwen de grote bezieler van de wijkfeesten, gaf ons te kennen dat hij de fakkel imiddels heeft doorgegeven aan een jongere ploeg. Hij is niet langer voorzitter.
 
Een gezellige wijk, altijd al geweest, Bakenbos. Zalig kerstfeest!