Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kersverse voorzitter houdt eerste toespraak (video)

maandag 28 jan 2013
play video

Maandag 28 januari - De maand januari loopt ten einde en de laatste nieuwjaarsrecepties werden vorig weekend in een hels tempo afgewerkt. Interrand, het OCMW, de politie, Pro Hoeilaart en CD&V zorgden vrijdag, samen, voor een stevig overaanbod. Een aanslag op de gezondheid van al wie overal verwacht werd.  Gelukkig komt de vasten eraan.Op de CD&V receptie in het Lindenhof hield de pas verkozen voorzitter, Bram Coppens, zijn eerste toespraak waarin hij zijn eerste plannen uitzeenzette om CD&V, na de stevige nederlaag van oktober, opnieuw op de rails te zetten. De plannen werden gespreid over drie jaar en drie thema's:

  • 2013 - Jong en  Oud
  • 2014 - Integratie
  • 2015 - Ambitie

 Je kan de volledige toespraak hieronder downloaden.

BijlageGrootte
PDF icon Speech nieuwjaarsreceptie 2013.pdf62.16 KB