Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Knappe prestatie van Reintje Jongvolwassenen (fotoalbum)

vrijdag 28 okt 2011

Vrijdag 28 oktober - Alweer een leuke toneelproductie ging gisterenavond in première in de Eekhoorn. "Tem dat Loeder", een moderne en bijzonder originele bewerking van Shakespeares "De Getemde Feeks", zit vol humor en knappe acteurprestaties.
 
De regie is van de hand van Yoeri Lewijze en zit boordevol toffe en nieuwe ideeën. De wijze waarop haast de hele zaal benut wordt, zodat het publiek middenin de actie zit en echt voeling krijgt met de jonge acteurs, is een schitterende vondst. Er wordt ook meer dan behoorlijk geacteerd. De hele ploeg staat er. Alle personages zijn geloofwaardig.
 
De avond raast als een sneltrein voorbij en sleurt je, als toeschouwer, in een grote beweging mee, doorheen het verhaal. Reintje bezorgt je in ieder geval een leuke niet alledaagse ervaring. 100% genieten.
 
Voor deze voorstellingen zijn amper nog kaarten te verkrijgbaar zijn. Wie toch een poging wil wagen, kan terecht bij Mimi's Optiek of op de website van Reintje.  
Lees ook dit artikel!