Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Koffiestop Broederlijk Delen brengt 595 EURO op

maandag 25 feb 2013

Maandag 25 februari - Koffie, versgebakken wafeltjes en exotische muziek waren ook dit jaar het succesrecept voor de koffiestop tijdens de vrijdagmarkt, ten voordele van Broederlijk Delen. De barre en gure noorderwind zorgde dan wel voor een ingekrompen markt, het succes van de koffiestop was, gezien de koude, buiten alle verwachting. er werd zomaar eventjes 595 EURO opgehaald, ten voordele van de armste boeren in Noord-Oeganda: "Geef Molly een kans ... en stop de honger!
 
Zaterdagvoormiddag zorgden de vormelingen in het F. Sohiecentrum voor het tweede luik van de koffiestop. Zij behaalden een prima resultaat met meer dan 150 EURO.
 
Voor meer info over de actie van Broederlijk Delen, klik hier!