Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Koffiestop met Marc Sleen

dinsdag 15 mrt 2011

Dorpsgenoten, wij zijn allemaal uitgenodigd op vrijdag 18 maart en zaterdag 19 maart om even halt te houden aan een Koffiestop van Broederlijk Delen.
 
Een Koffiestop? Met een Koffiestop wordt er geld ingezameld voor het werk van Broederlijk Delen. Elke koffiedrinker stopt een vrije bijdrage in de Koffiestop-collectebus en steunt zo groepen mensen in het Zuiden in hun strijd tegen armoede en onrecht. Elke kop koffie telt dus.

Maar er is meer: een Koffiestop is gezellig. Hij brengt mensen samen rond een warm Zuiders product en laat hen kennismaken met de campagne van Broederlijk Delen.
 
Dit jaar draait de campagne rond Burundi. Bovendien wordt de campagne ondersteund door niemand minder dan ‘de eigen Hoeilaartse’ Nero.
 
Vrijdag 18 maart 2011

van 8 tot 12 uur, in en rond het Nerocafé

Op de koffiestop van vrijdag kan je een Koffiestop-affiche laten signeren door Marc Sleen (tussen 10 en 10.30 uur) en meenemen naar huis. Voor de muzikale noot zorgt een unieke groep Burundese artiesten.
 
Zaterdag 19 maart 2011

van 10 tot 13 uur, in de bib

En natuurlijk geen Nero zonder wafels. Op zaterdag krijg je in de bib een lekkere wafel bij je tas koffie of thee.
 
Maak dus zeker even tijd vrij voor een (h)eerlijk kopje koffie op vrijdag of zaterdag.