Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Korting voor echtparen in het OCMW rusthuis

zondag 29 aug 2010

Tijdens de vergadering van de raad van het O.C.M.W. op 19 oktober 2009, werd er aan de raadsleden gevraagd op de nieuwe dagligprijzen goed te keuren.

De CD&V fractie, die in de O.C.M.W. raad in de oppositie zit, had toen voorgesteld om aan echtparen of samenwonenden een korting toe te kennen. Immers, indien man & vrouw, gelijktijdig worden opgenomen in het rusthuis Hof ten Doenberghe, loopt de financiële factuur zéér hoog op.

De voorzitter (PW Hoeilaart) en de meerderheidsfracties (PW – Open VLD) konden hiermee toen niet akkoord gaan.
Uiteindelijk, bijna één jaar later, hebben de meerderheidspartijen PW en Open VLD hun vergissing  ingezien en gaan ze toch akkoord om een korting van 3,72 euro per dag toe te kennen aan echtparen en samenwonenden. De raad van het O.C.M.W. heeft hierover op 23 augustus 2010 finaal haar goedkeuring aan gegeven.

CD&V Hoeilaart is blij dat de voorzitter en zijn meerderheid haar voorstel nu eindelijk hebben goedgekeurd.
“ Beter laat dan nooit”.