Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kroon jij jezelf tot Meivuur DJ Contest winnaar 2014?

zondag 29 dec 2013

Zondag 29 december – Meivuur vzw organiseert naar jaarlijkse gewoonte, naast het Meivuur, ook een DJ wedstrijd: “Meivuur DJ Contest”. In deze wedstrijd gaat de organisatie op zoek naar een nog onbekend, lokaal DJ-talent. De winnaar van de wedstrijd mag zich een jaar lang de beste DJ uit de Druivenstreek noemen en mag, als kers op de taart, draaien op het Meivuur. Tot en met 9 februari 2014 kan je je via www.meivuur.be inschrijven voor deze wedstrijd.
 
Synchronics, Snob Electro Sounds, Deep Origin, Avalonn en Carl and Patch mochten zich al eens tot winnaar van de Meivuur DJ Contest kronen. En ook dit jaar is de organisatie gestart met de zoektocht naar de volgende naam voor op deze erelijst. Het Meivuur en de DJ Contest gaan al enkele jaren hand in hand door het leven. De winnaar van deze wedstrijd mag namelijk een uurtje draaien tijdens het Meivuur. Lokale DJ’s krijgen zo de kans ervaring op te doen op een podium, ze krijgen de kans om aan enkele duizenden, enthousiaste jongeren hun talenten te laten zien én ze krijgen de kans om naast enkele top DJ’s op het podium te mogen plaatsnemen.
 
Sinds 26 december kan je je inschrijven voor deze wedstrijd. Inschrijven doe je via www.meivuur.be . Via dezelfde website kan je het verloop van de wedstrijd en het wedstrijdreglement nog eens doornemen. Wacht zeker niet te lang met inschrijven, tot en met 9 februari 2014, 24u00 kan je je registeren.
 
Dieter Guns, voorzitter van Meivuur vzw: “Met deze DJ wedstrijd krijg je als beginnende DJ uit de Druivenstreek (en daarbuiten) echt een mooi platform aangeboden om je talent tentoon te stellen. Het Meivuur wil zo ruimte voor onze jeugd creëren om zichzelf op de kaart te zetten. Vorige winnaars van deze wedstrijd hebben dit trouwens al bewezen: zo draait DJ Avalonn nu regelmatig Leuven plat en is duo Carl and Patch over heel het land te bezichtigen. Snel inschrijven aan onze wedstrijd is dus de boodschap!”
 
Wil je graag meer informatie ontvangen, of heb je vragen over de wedstrijd? Neem zeker contact op met de organisatie van het Meivuur.