Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Lente in de wereldwinkel

vrijdag 22 mrt 2013

Fairtrade legt aan boeren in het Zuiden een strikt verbod op kinderarbeid op, die de ontwikkeling en het welzijn van kinderen schaden. Fairtrade pakt daarmee de onderliggende oorzaak van kinderarbeid aan: de extreme armoede. Fairtrade betaalt de boeren een onderhandelde prijs voor hun cacao die hen een menswaardig inkomen geeft, en daarbovenop nog een fairtradepremie. Deze premie moeten de boerenorganisaties inzetten voor de sociale en economische ontwikkeling van de hele gemeenschap.
 
Koop daarom dit jaar uw paaseieren bij de Wereldwinkel in Hoeilaart, want die is niet alleen kindvriendelijk, maar ook nog eens KEILEKKER!