Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Marc Beelen (CD&V fractievoorzitter OCMW) stapt uit de politiek (persbericht CD&V)

zondag 29 dec 2013

Marc Beelen, fractieleider voor CD&V in de OCMW raad van Hoeilaart heeft zijn ontslag als raadslid ingediend en maakt hierbij de weg vrij voor zijn vooraf geplande opvolging. Na het beëindigen van zijn jarenlange professionele loopbaan als secretaris van het OCMW van Hoeilaart, maakte Marc nadien de overstap naar de lokale politiek. Hij was gedurende 7 jaar onafgebroken raadslid voor CD&V in de OCMW raad van Hoeilaart waar hij niet alleen met hart en ziel maar ook met veel overtuiging het steeds opnam voor het cliënteel, de residenten en het personeel van het OCMW.
 
Marc zal in de OCMW raad worden opgevolgd door Youri Vandervaeren. Samen met raadslid Marie-Paule Bockstal zullen ze in de toekomst ook kunnen blijven rekenen op de steun van Marc Beelen.
Namens de volledige ploeg van CD&V Hoeilaart, dank ik Marc oprecht voor zijn jarenlange politiek engagement en inzet.
 
Wim Laureys, fractieleider CD&V Hoeilaart