Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Meivuur ondanks nieuwe locatie groot succes (fotoalbum)

donderdag 01 mei 2014

Donderdag 1 mei - Meer dan 4800 fuifgangers kwamen gisteren opdagen voor de 29ste editie van het Meivuur. De twee podia, op de ptimaal aangepaste nieuwe locatie zorgen voor een prima sfeer. Tot 3 uur in de ochtend was het op de koppen lopen. De organisatoren zijn meer dan tevreden. Na maanden van voorbereiding mag gerust gezegd worden dat deze editie een topper was, ondanks de vele problemen rond de wijziging van locatie die voor heel wat extra werk zorgden.
 
Er wacht nog een berg opkuiswerk om het Begijnhofplein terug fuifvrij te maken maar ook dat komt wel in orde.
 
Een dikke proficiat aan de organisatoren en op naar de 30ste editie. Op welke locatie die zal doorgaan, op die vraag wilden zij op dit moment niet ingaan. Eerst eens goed uitrusten. 
Foto's: Karel VA