Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Minister Schauvliege zet in op Koningsvijvers, Brusselsesteenweg faze 2 en Groenendaal

zondag 26 jan 2014

Zondag 26 januari - Op de druk bijgewoonde CD&V-nieuwjaarsreceptie, vrijdagavond, in het GC Felix Sohie, hield Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur, een stevig pleidooi voor de sanering van de Koningsvijvers, de daarmee verbonden rioleringswerken van de Brusselsesteenweg faze 2 en de uitbouw van Groenendaal als poort van het Zoniënwoud. Zij zegde toe om, op vraag van de Hoeilaartse CD&V-afdeling , zo snel mogelijk de middelen vrij te maken voor deze dossiers.Het Zoniënwoud is een van Vlaanderens belangrijkste natuurdomeinen en verdient alle aandacht.
 
De jonge voorzitter, Bram Coppens, kaartte het kiezersbedrog van de meerderheid, de stevige belastingsverhoging, nogmaals aan en wenste verder vooral in de toekomst te kijken met een visie op rond ouderen, gemeenschapsleven, wonen, werken en opgroeien in Hoeilaart.

Je kan de speech van Bram Coppens hieronder downloaden.
 
Ook huldigde hij Marc Beelen, de CD&V-fractievoorzitter OCMW, die onlangs op eigen verzoek de weg vrijmaakte voor de jeugd. Youri Vandervaeren neemt zijn plaats in.

BijlageGrootte
PDF icon speech Bram Coppens.pdf42.35 KB