Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Mooie weer lokt dieven!

vrijdag 30 mrt 2012

Donderdag 29 maart tussen 19.30 uur en 22.40 uur werd er ingebroken in een woning in de Steenbakkersweg in Overijse. Achteraan de woning werd het raam van de slaapkamer geforceerd. De daders doorzochten alle plaatsen doch de wanorde bleef beperkt.
 
Donderdag 29 maart om 12.55 uur werd er aangebeld aan een woning in de Overwinningsstraat in Hoeilaart. De bewoner die zich op de eerste verdieping bevond reageerde niet direct. Toen ze naar beneden ging zag ze een persoon die poogde een raam open te breken aan de achterzijde van de woning. Toen de gordijn weg trok werd ze geconfronteerd met de onbekende. Deze zette het op een lopen en vervoegde zijn kompaan die zich eveneens achteraan de woning bevond. Ze namen de vlucht langs de Steenovenstraat waar zij werden opgewacht door een zwart voertuig type Volkswagen Golf dat de vlucht nam richting Hoeilaart-centrum.